Weesp

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Afvoer- en rioolontstopping in Weesp door Riool Reinigingsdienst de Vos

Loopt het water niet meer weg uit de afvoer van uw bad of douche? Of blijft het water staan in de gootsteen? Woont u in of in de buurt van Weesp en bent u op zoek naar een bedrijf dat uw afvoer- en rioolontstoppingen kan verhelpen? Bij ons ontstoppingsbedrijf vindt u de beste monteurs die uw rioolproblematiek kan oplossen. Neem snel contact met ons op als u een monteur nodig heeft van onze rioolservice.

Het ideale bedrijf om verschillende verstoppingen te verhelpen in Weesp

Ons ontstoppingsbedrijf is gespecialiseerd in diverse soorten verstoppingen. Wanneer uw gootsteen bijvoorbeeld een borrelend geluid maakt, is dit een waarschuwing dat er een verstopping zit. De monteurs die bij ons in dienst zijn, hebben de juiste instrumenten om het vuil dat in de afvoer zit weg te halen en door te spoelen naar het hoofdriool.

Ook de afvoer van het bad of van de douche kunnen we makkelijk ontstoppen met een verenmachine. Zo reinigen we uw afvoer keurig. Dus wilt u in uw huis in Weesp een afvoer ontstopt hebben? Dan bent u bij ons goed.

putdeksel weesp

Snelle service bij ons ontstoppingsbedrijf in Weesp

We bieden u rioolservice op korte termijn, want als u veel last heeft van de verstoppingen, dan komen wij u graag snel helpen. Zo hebben we de spoed ontstoppingsdienst die direct langs kan komen. Dan neemt u contact op met één van de monteurs van onze dienst en komt er een specialist kijken. Mocht er een probleem zijn dat direct oplost kan worden, dan doen we dat. Onze monteurs in Weesp werken doelgericht en oplossingsgericht.

Diverse werkwijzen bij de rioolservice in Weesp

Onze monteurs werken met verschillende technieken om uw riool of afvoer te ontstoppen in en rondom Weesp. Zo hebben we elektrische veren om kleinere afvoeren vrij te maken van vuil. De verenmachine is gemakkelijk te gebruiken bij kleine afvoeren met meerdere bochten. De machine heeft een flexibele veer met boorkop die zich door de verstopping heen werkt. Achtergebleven vuil is zo makkelijk t verwijderen.

Wanneer we een breuk willen detecteren in de buis van het riool, gebruiken we de riooldetector. Onze rioolservice in Weesp, kan daarmee gemakkelijk de verstoppingen in uw riool ontdekken. We maken een hogedrukslang of een speciale kop aan een camera vast die een zender in het riool brengt. Via deze zender kunnen we de positie van het gebrek in de buis bepalen. Zo besparen we tijd en geld voor u.

Call Now Button