Rioolservice

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

De beste rioolservice komt van Riool Reinigingsdienst de Vos

Komt er een borrelend geluid uit uw gootsteen? Dan is dat een teken dat deze mogelijk verstopt zit. In veel huishoudens ontstaat vroeg of laat een verstopping in de afvoer of riolering. Riool Reinigingsdienst de Vos is er dan voor u om deze problematiek op te lossen met onze rioolservice. We onderzoeken uw riool, we detecteren de problemen, we herstellen en we ontstoppen waar nodig. Een vlotte, betrouwbare service, voor een vaste lage prijs. Daar staat de rioolservice van de Vos voor. Hebt u deze diensten nodig? Neem dan vrijblijvend contact op met ons bedrijf.

Snel ontstoppen? De spoed rioolservice van de Vos is er voor u

Of u nu een ontstopper nodig heeft of een monteur die de buizen of leidingen komt repareren, wij staan voor u klaar met de beste werknemers. We rekenen geen voorrijkosten en garanderen u een snelle probleemoplossing. Mocht u direct hulp nodig hebben, dan hebben we voor u de spoed ontstoppingsdienst. Als uw riolering meteen ontstopt moet worden, kunt u contact opnemen met een van onze specialisten. Wanneer blijkt dat er een grote reparatie nodig is, dan zullen we eerst een vrijblijvende prijsopgave maken voor u.

Riool Reinigingsdienst de Vos herstelt uw afvoer en riolering

Er zijn diverse redenen waardoor uw riool aan reparatie toe is. Onze rioolservice pakt problemen aan die zijn veroorzaakt door verzakkingen, ingroei van wortels of slijtage. We beschikken over het juiste materiaal om uw riolering te onderhouden.

Daarnaast zijn onze monteurs gespecialiseerd en werken ze met de modernste technieken om tijd en geld te besparen.

rioolbuizen

De riooldetector in onze rioolservice

Zo gebruiken we een riooldetector om putten of breuken in de leidingen op te sporen. Deze detector traceert onregelmatigheden doordat er een zender aan bevestigd is. Deze zender is aan een camera of hogedrukslang gemaakt en gaat het riool in. De positie van de zender is te traceren met de ontvanger en zo kunnen we de plek van de breuk vinden.

Optimale garantie voor onze rioolservice

De rioolservice die wij u bieden is gebaseerd op het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat u alleen betaalt als wij de verstopping hebben opgelost. We bieden u garantie voor de herstel- en ontstoppingswerkzaamheden. Voor een ontstopping is de garantie veertien dagen. Is er binnen deze termijn opnieuw een verstopping, dan zullen we deze kosteloos ontstoppen. Voor de reparaties staat zes maanden garantie.

Call Now Button