Over ons

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Een veelzijdig bedrijf

Riool Reinigingsdienst De Vos is al jaren actief als riool reinigingsdienst in Amsterdam, Almere en omstreken.

Wij zijn in de loop der jaren uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf dat in staat is om de meest ingewikkelde rioolproblemen op te lossen. Duidelijkheid en snelheid hebben wij hoog in het vaandel staan, waardoor wij al lange tijd in de regio bekend als een gerenommeerde rioolservice.

Om een verstopping zo snel mogelijk te verhelpen maken wij gebruik van geavanceerde materialen en apparatuur. Daarmee zorgen wij niet alleen dat een verstopping spoedig wordt verholpen, maar kunnen wij ook de oorzaak van het probleem achterhalen en in veel gevallen oplossen.

over ons rrd de vos

Rioolreinigings Dienst De Vos2

Wij helpen u graag

U kunt direct contact met ons opnemen als u graag meer over ons wilt weten en als u spoedig een riool reinigingsdienst nodig hebt.

Op deze website vindt u meer informatie over wat wij doen en hoe u ons kunt bereiken. Wij helpen u met veel plezier en zorgen er graag voor dat al uw rioolproblemen zo spoedig mogelijk verholpen worden.

Referenties

  • Wij hadden vaak last van verstopte wc's en regenpijpen. Riool Reinigingsdienst de Vos heeft dit voor ons goed en vakkundig opgelost. Wij zijn zeer te spreken over de service van Riool Reinigingsdienst de Vos, en zullen dan ook zeker in de toekomst weer gebruik maken van jullie diensten. Alson verfgroothandel Diemen
  • Wij wonen in Amsterdam en onze WC was verstopt. Na wat telefonisch contact met de heer de Vos, stond de ontstoppingsbus de volgende dag bij ons voor de deur. De ontstopping van onze WC was vrij snel verholpen. Wij zijn zeer tevreden over de Vos ontstoppingsdienst.Fam. Gerritsen Amsterdam
Call Now Button