Ontstoppingsbedrijf

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

De Vos is het ontstoppingsbedrijf voor al uw afvoerproblematiek

Een verstopte keukenafvoer of een gootsteen die niet meer leegloopt; het kunnen signalen zijn dat uw afvoer of riolering verstopt zit. Water- en stankoverlast en lekkages zijn vervelende gevolgen van deze verstoppingen. Riool Reinigingsdienst de Vos is de specialist op het gebied van riool- en afvoerontstoppingen. Ons ontstoppingsbedrijf werkt met monteurs die jarenlange ervaring hebben en snelle en goede service leveren.

Hoge kwaliteit en lage prijzen bij ons ontstoppingsbedrijf

De ontstoppingsdienst en de monteurs die reparaties uitvoeren, zijn professionals. Riool Reinigingsdienst de Vos werkt met moderne apparaten en gebruikt tijdbesparende technieken. U kunt uiteraard zelf uw riolering herstellen of uw leidingen ontstoppen, maar wij raden u aan te kiezen voor een professionele helpende hand. Ontstoppingsbedrijf de Vos biedt u een vaste lage prijs en hoge kwaliteit. En we werken op een no cure, no pay basis. Mochten wij de verstoppingen niet kunnen verhelpen, dan hoeft u dus ook niet te betalen.

De Vos is voor diverse klanten geschikt

Bij ons kunt u onder meer terecht als de afvoer van de keuken, badkamer, het toilet of de riolering verstopt zit. We werken voor verschillende soorten klanten, zoals:

  • Particulieren
  • Bedrijven
  • Verenigingen van Eigenaren
  • Woningcorporaties

Dus hebt u problemen met de afvoer of het riool? Dan kunt u contact met ons opnemen. We rekenen geen voorrijkosten en bieden u een prettige service.

Schermafbeelding 2015 04 22 om 08.56.34

Ontstoppingen oplossen en reparaties in de riolering

Ons ontstoppingsbedrijf is erg veelzijdig. Zo kunt u onze monteur inschakelen als u een rioolinspectie wilt, uw rioolbuizen of leidingen aan herstel toe zijn of als u een verstopping heeft in de afvoer of in het riool. Wij staan voor u klaar op verschillende gebieden. Ons ontstoppingsbedrijf werkt met de meest geavanceerde producten om u snel van uw problemen af te helpen. U kunt terecht bij onze ontstoppingsdienst, bij onze riool camera-inspectie en bij onze rioolherstellers.

Camera-inspectie door ontstoppingsbedrijf de Vos

Om de problemen in het riool snel onder handen te nemen, zetten onze monteurs camera-inspectie in. We gebruiken kleurencamera’s die opnames maken in het riool, zo werken we doelgericht naar een oplossing. De beelden zijn vastgelegd op een usb of dvd, zodat we de staat van het riool goed kunnen bekijken. Dit bespaart u geld en tijd, omdat we geen extra graafwerk hoeven te verrichten.

Hét ontstoppingsbedrijf dat staat voor maatwerk

Wij helpen u graag verder wanneer u problemen aan uw riolering ondervindt. We staan voor maatwerk, hebben betrouwbaar personeel en zorgen dat u zo snel mogelijk van uw rioolproblemen af bent.

Call Now Button