Naarden

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Het beste ontstoppingsbedrijf met de juiste rioolservice in Naarden: de Vos

Een breuk in de rioolbuis, een verborgen put, een verstopping of verzakkingen; het zijn allemaal tekenen dat de riolering aan een reparatie toe is. Woont u in of in de buurt van Naarden en heeft u problemen met uw riolering? Bij verstoppingen van de afvoer en het riool, is ons ontstoppingsbedrijf de beste keuze. Riool reinigingsdienst de Vos staat voor u paraat en komt graag langs in Naarden om uw problematiek in het riool op te lossen.

De Vos is dé oplossing voor verstopte afvoeren en rioleringen in Naarden

Onze specialiteit is verstoppingen oplossen in het riool en in de afvoeren in uw huis. We hebben monteurs die erg gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Zij komen graag bij u langs met de rioolservice om uw afvoer te ontstoppen of herstelwerkzaamheden uit te voeren. Het is een optie om zelf uw afvoer te ontstoppen, maar vaak is de kans groot dat de schade alleen maar groter wordt. Wij gebruiken de modernste technieken, hebben vaste lage tarieven en bieden u een snelle service. Bij ons kunt u goed terecht met uw rioolproblematiek in en om Naarden.

Professionele rioolontstopping in Naarden

Bij Riool Reinigingsdienst de Vos kunt u kiezen uit twee soorten diensten. De ontstoppingsdienst en de spoed ontstoppingsdienst. Wanneer u onmiddellijk hulp nodig heeft in uw huis in Naarden, kunt u voor de spoeddienst bellen. Als uw probleem ook iets langer kan wachten, dan komt de ontstoppingsdienst op afspraak langs. Bij diensten zijn erg deskundig en bieden optimale rioolservice. We hebben specialisten die gebreken aan de riolering direct signalen en kunnen verhelpen. Voor grote reparaties die noodzakelijk zijn, krijgt u eerst een vrijblijvende offerte opgestuurd.

Afvoerontstopping in en rondom Naarden

Ons ontstoppingsbedrijf in Naarden heeft diverse manieren om uw afvoer weer vrij te maken. Zo gebruiken we voor de kleinere afvoer een elektrische veren machine. Deze is gemaakt om in de kleine afvoer met bochten een verstopping te verhelpen. Deze machine heeft een flexibele veer met boorkop die door de verstopping heen boort. Het vuil dat in de leiding zit, verwijderen we zo gemakkelijk.

naarden rioolservice

Uw garantie bij ons ontstoppingsbedrijf

We bieden u een garantie van veertien dagen op een verstopping. Indien er nog een verstopping komt in die dagen, ontstoppen we deze kosteloos. Wanneer wij de verstopping niet kunnen oplossen, betaalt u ook niks: No cure, No pay.

Call Now Button