Muiderberg

Specialist op het gebied afvoer- en rioolontstopping in Muiderberg: de Vos

Het ontstoppingsbedrijf voor de meest uiteenlopende verstoppingen in uw huis, is Riool Reinigingsdienst de Vos in omgeving Muiderberg. We hebben specialisten in dienst die uw afvoer of riool binnen een mum van tijd weer helemaal vrij hebben gemaakt. Dus heeft u last van stank, lekkages of heeft u wateroverlast? Neem dan contact op met onze rioolservice.

Ontstoppen en herstellen daar staat ons bedrijf in Muiderberg voor

De verstopping in de afvoer van uw wastafel, een verstopt toilet, of een doucheputje dat niet meer doorloopt, het zijn allemaal problemen die bij u in huis kunnen voorkomen. Wanneer u een borrelend geluid uit uw gootsteen hoort komen, is dit een waarschuwing dat er een verstopping zit. Bent u in de omgeving van Muiderberg op zoek naar een ontstoppingsbedrijf dat u van deze problemen af helpt? Wij staan voor klaar.

Herstelwerkzaamheden in Muiderberg door de Vos

Er zijn verschillende redenen waarom uw riolering aan herstel toe kan zijn. Het kan zijn dat de riolering verzakt is, dat er wortels ingroeien of dat er slijtage is opgetreden. Het is erg belangrijk dat we het onderhoud zo snel mogelijk voeren, zodat uw riolering weer optimaal functioneert. We hebben verschillende methodes om de breuken of rioolbuisproblemen op te sporen:

  • De riooldetector
  • Camera-inspectie
  • Riool inspectie met kleurencamera

Muiderberg gootsteen verstopping

Riooldetectie met modernste apparatuur van ons ontstoppingsbedrijf

De locatie van de breuk, verstopping, verborgen put of andere problemen met de buis is vaak lastig te achterhalen. Daarom gebruikt onze rioolservice in Muiderberg de riooldetector voor deze situatie. De camera of hogedrukslang die in het riool gaat, krijgt een zender mee het riool in. Zo kunnen we de positie van de zender terugvinden met de ontvanger. We besparen hiermee tijd en geld, omdat er geen onnodig graafwerk hoeft te gebeuren.

Garantie van Riool Reinigingsdienst de Vos in en om Muiderberg

Ons bedrijf werkt op een No cure, No pay basis. Dus mochten wij de verstopping niet kunnen oplossen ,dan betaalt u ook niets. De garantie op een verstopping is veertien dagen. Wanneer er binnen deze weken opnieuw een verstopping komt, komen we deze kosteloos ontstoppen. Op reparaties en herstelwerkzaamheden zit zes maanden garantie.

De beste rioolservice bij de Vos in Muiderberg

Voor de beste en meest betrouwbare service kunt u bij onze hersteldienst goed terecht. Wij bieden u snelle, goede diensten en hebben een vaste lage prijs. Neem gerust contact met ons op.

Call Now Button