Muiden

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Het beste ontstoppingsbedrijf in Muiden: Riool Reinigingsdienst de Vos

Niets is zo vervelend als een vieze lucht in uw keuken of douche. Een lekkage of waterschade zijn ook erg vervelende gevolgen van de verstopping van riolering. Bent u in Muiden op zoek naar een rioolontstopper of een monteur op het gebied van afvoeren en riolering? Kom dan eens langs bij riool reinigings dienst de Vos in Muiden. Wij staan voor u klaar met advies, hulp en oplossingen.

Dé rioolservice in omgeving Muiden

Voor een snelle en correcte ontstoppingsdienst bent u bij de Vos aan het juiste adres. Wij bieden u:

  • Vaste tarieven
  • Geen voorrijkosten
  • Diverse technieken om verstoppingen te verhelpen
  • Gespecialiseerde monteurs
  • Breukdetectie in de riolering

U kunt bij ons terecht voor zowel reparaties als voor ontstoppingen van het riool of de afvoer. Een veelzijdig bedrijf met een team vol experts. Dat is ons ontstoppingsbedrijf in Muiden.

Muiden Loodgietersmaterialen

Rioolservice met bijzondere technieken bij de Vos

We gebruiken bijzondere methoden om de problematiek bij uw riolering op te lossen. Zo detecteren we een breuk, put of ander buisprobleem met onze riooldetector. Dit is een zender die in het riool gaat en zo de positie van de breuk of put aangeeft.
Als uw riolering herstelwerkzaamheden nodig heeft, kunt u bij de rioolservice van ons bedrijf in Muiden terecht. Wij gebruiken ook camera-inspectie om de problemen te signalen in de buizen. Wanneer de riolering verzakt is, er wortels ingroeien en er slijtage is aan de buizen, kunt u altijd met ons ontstoppingsbedrijf contact opnemen.
Om de rioolproblemen te lokaliseren is de camera van belang. We zetten dan speciale kleurencamera’s in, waarmee we het riool vanbinnen goed kunnen bekijken. De camera legt de beelden vast op dvd of usb, zodat we snel de problemen aan kunnen pakken. Dit scheelt ons zoekwerk en bespaart u tijd en geld. Wat wilt u nog meer?

Calamiteitenservice van ons bedrijf in Muiden

Soms heeft u een ontstopping die direct aangepakt moet worden. Dan kunt u rekenen op onze spoed ontstoppingsdienst. We kunnen vaak uw probleem meteen oplossen. Mochten er grotere reparaties bijkomen, dan maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u.
Hebt u een probleem met uw afvoer of riolering in de buurt van of in Muiden? Dan staat ons team voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met een van onze monteurs op en wij helpen u en uw riolering verder.

Call Now Button