Hilversum

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Dé hulp bij riool-en afvoerontstopping in en rondom Hilversum is de Vos

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van afvoer- en rioolontstoppingen en herstelwerkzaamheden aan buizen en leidingen in of in de buurt van Hilversum? Bij Riool Reinigingsdienst de Vos zit u dan helemaal goed. Onze monteurs zijn zeer gedreven en goed opgeleid in hun vakgebied. Ze staan voor u klaar om te ontstoppen, breuken in de leidingen in de keuken, badkamer of toilet te herstellen en ze rekenen geen voorrijkosten. Bent u geïnteresseerd in ons ontstoppingsbedrijf? Neem dan contact op met ons.

De beste technieken en apparatuur bij onze rioolservice in Hilversum

Wanneer er een verstopping ergens in de leidingen of buizen zit, kunt u daar last van krijgen. De meest voorkomende gevolgen zijn:

  • Lekkage
  • Wateroverlast
  • Stankoverlast

Onze rioolservice herstelt de leidingen snel en goed in Hilversum

De Vos is niet alleen gespecialiseerd in ontstoppingen, maar ook in het herstellen van de buizen en leidingen in uw huis in of bij Hilversum. Herstelwerkzaamheden kunnen nodig zijn doordat er wortels door de buizen groeien, ze versleten zijn of door verzakkingen. Met onze speciale camera-inspectie kunnen we gemakkelijk de plek vinden die hersteld moet worden.

hilversum ontstoppingsdienst

Om ervoor te zorgen dat deze nare problemen zo snel mogelijk weer uw huis in Hilversum uit zijn, komt onze rioolservice graag bij u langs. We gebruiken verschillende technieken en apparatuur om de verstopping op te lossen. Zo zetten we in ingesloten ruimtes en bij het werken met kleine diameters een verenmachine in. Hier mee reinigen we bijvoorbeeld de afvoer van de douche of van uw bad.

Bij het ontstoppen van kleine afvoeren, zetten we een elektrische verenmachine in. Deze kan bij de bochten in de leiding komen en helpt zo de verstopping op te lossen. De flexibele veer zorgt voor het verwijderen van het vuil en zo lost de ontstopping op. Deze machine gebruiken we bij wastafels of wasmachines.

Ons ontstoppingsbedrijf in Hilversum heeft ook een mechanische veer die gemakkelijk in gebruik is. Deze zetten onze monteurs veelal in bij gootsteenverstoppingen. Deze zijn vaak hardnekkig en met deze veer komt het vuil in de leiding goed los.

Uw garantie voor de juiste herstel-en ontstoppingswerkzaamheden in Hilversum

Bij ons krijgt u veertien dagen garantie op de ontstoppingen. Op reparaties en herstelwerkzaamheden is de garantie zes maanden. Binnen de termijnen kunt u kosteloos reparaties en ontstoppingen laten uitvoeren. Ook werken we op basis van no cure, no pay.

Call Now Button