Bussum

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Uw bedrijf voor afvoerontstoppingen in Bussum is Riool Reinigingsdienst de Vos

Een hardnekkige gootsteenverstopping? Of spoelt uw toilet niet meer goed door? Dan staat Riool Reinigingsdienst de Vos bij u op de stoep om u te helpen met deze problematiek. Wij zorgen ervoor dat uw afvoer snel weer schoon is en bieden een fijne rioolservice zodat uw riool ook ontstopt is. In of in de buurt van Bussum zijn wij uw ideale partner op het gebied van ontstoppingen.

Een prettige en snelle rioolservice bij ons ontstoppingsbedrijf in Bussum

Onze monteurs hebben al jaren lang ervaring met het ontstoppen van leidingen, gebruiken de modernste apparatuur en we bieden u een voordelige en snelle service. We berekenen geen voorrijkosten en hebben altijd een vaste, mooie lage prijs. We bieden u op diverse vlakken diensten aan:

  • We herstellen de breuk of put in uw rioolbuizen
  • We gebruiken een riooldetector om de problemen op te sporen
  • We zetten camera-inspectie in om de exacte verstopping te achterhalen
  • We hebben een calamiteitenservice voor dringende zaken
  • We werken op een no cure, no pay basis

Bussum

De werkwijze van ons ontstoppingsbedrijf in Bussum

Onze manier van werken houdt in dat we op no cure, no pay basis aan de slag gaan. Wanneer we een verstopping niet kunnen oplossen, betaalt u ook geen geld. Per verstopping kijken onze monteurs welke apparatuur het beste past.
Is bijvoorbeeld uw gootsteen aan het borrelen en wilt u deze laten ontstoppen? Dan komt de monteur langs met een mechanische veer die makkelijk bij al het vuil kan komen. Deze veer is het meest gebruikt in de keuken. Uiteindelijk spoelen de restanten door naar de hoofdriolering en is uw afvoer weer vrij van vuil.

Het herstellen van breuken en putten in uw leidingen in Bussum

Voor het herstellen van uw riolering in of rondom Bussum, kunt u onze rioolservice goed inhuren. We hebben het juiste materiaal en de beste kennis om de rioolbuizen op een professionele manier te herstellen. Om de breuk op te sporen, gebruikt ons ontstoppingsbedrijf een riooldetector. Ook kunnen we camera-inspectie inzetten om de leidingen van binnen goed te inspecteren en zo te ontdekken waar het probleem zit.

Uw betrouwbare rioolservice in Bussum

Hebt u dus problemen met uw riolering of afvoer? We adviseren u om niet zelf aan de slag te gaan met reparaties, maar ons in te schakelen zodat u zeker weet dat u binnen de kortste keren van uw problematiek af bent. Uw specialist in en rondom Bussum, dat is Riool Reinigingsdienst de Vos.

Call Now Button