Amsterdam

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Riool Reinigingsdienst de Vos is expert op het gebied van ontstoppingen

Woont u in of in de buurt van Amsterdam? En hebt u last van een verstopping in uw riolering of afvoer? Bij ontstoppingsbedrijf de Vos kunt u dan terecht voor de beste rioolservice. Onze ontstoppingsdienst is snel op de juiste plek om u verder te helpen met uw rioolproblemen. Bij ons kunt u terecht voor spoedgevallen, riool camera inspectie en detectie van breuken. Voor al uw vragen en riool- en afvoerproblematiek in Amsterdam kunt u terecht bij ons bedrijf.

Dé juiste keuze voor rioolontstopping in Amsterdam

Wanneer de afvoer van uw douche, toilet, hemelwaterafvoer of gootsteen verstopt zit, wilt u het liefst zo snel mogelijk een oplossing. Die kunnen wij u bieden in Amsterdam.
Riool Reinigingsdienst de Vos staat voor u klaar met:

  • Professionele werknemers
  • De modernste apparatuur
  • Vaste lage tarieven
  • Snelle service

Onze rioolservice in en om Amsterdam is gericht op goede kwaliteit en snelle en betrouwbare hulp voor u. Voor de meest uiteenlopende afvoer- en rioolproblemen kunt u ons bellen.

Amsterdam Onstoppingsbedrijf de vos

Ontstoppingsbedrijf de Vos voor spoedgevallen in en rondom Amsterdam

In sommige gevallen hebt u onmiddellijk hulp nodig bij de verstopping van uw riolering. Dan kunt u direct contact opnemen met een monteur van onze Riool Reinigingsdienst in Amsterdam. De problemen die er zijn kunnen vaak meteen opgelost worden. Mocht dit niet lukken en heeft uw riolering of afvoer grote noodzakelijke reparaties nodig, dan maken we geheel vrijblijvend een prijsopgave voor u.

Riool camera-inspectie in Amsterdam

Ons ontstoppingsbedrijf is gespecialiseerd in rioolinspectie met behulp van een camera. Deze camera-inspectie legt de problematiek in het riool vast op usb of dvd. We zetten speciale kleurencamera’s in, zodat we het riool van binnen nauwkeurig kunnen bekijken. Deze methode bespaart tijd en geld omdat er geen graafwerk nodig is. Het is voor ons een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden voor onze rioolservice.

Professionele hulp op het gebied van afvoer -en rioolverstopping

Een lekkage, stankoverlast of waterschade zijn de meest voorkomende gevolgen van de verstopping van uw riool of afvoer. Om te bepalen waar het probleem zit, gebruiken wij een riooldetector. Deze kan eenvoudig opsporen waar het verstopt zit of waar een breuk is. Schakel daarom ook ons bedrijf in bij rioolbuis problematiek. Wij staan voor u klaar om op een vakkundige manier uw lekkage of andere rioolongemakken te verhelpen.

Call Now Button