Almere

7 dagen per week tot 24:00 bereikbaar 06-20351654

Dé specialist in ontstoppingen is Riool Reinigingsdienst de Vos in Almere

Zit de afvoer van uw wasmachine verstopt? Of heeft u een verstopping bij uw keukenafvoer of gootsteen? Bent u in of in de omgeving van Almere op zoek naar een goede, degelijke rioolservice? Neem dan contact op met ons ontstoppingsbedrijf. Wij staan voor u klaar op het gebied van verstoppingen van de riolering en van de afvoer. Daarnaast gebruiken we speciale technieken om tijd en geld te besparen voor u. We zijn u ook graag van dienst als er een reparatie nodig is.

De voordelen van ons ontstoppingsbedrijf in Almere

De Vos is een bedrijf dat erg betrouwbaar is en al jaren goed vakmanschap neer zet. We bieden u snelle en goede service, we vragen geen voorrijkosten en hebben vaste prijzen. Bij ons ontstoppingsbedrijf in Almere weet u waar u aan toe bent. We bieden u de volgende services:

  • Ontstoppingsdienst
  • Calamiteitenservice
  • Riool reiniging en frezen
  • Stankdetectie en rookinspectie
  • Aanleg, reparatie, vervanging en onderhoud van alle afvoeren
  • Leegpompen van kruipruimte en kelders

De helpende hand bij rioolverstoppingen in Almere

Waterschade, lekkage en stankoverlast zijn signalen dat uw riool verstopt kan zitten. Onze rioolservice is dan een goede keuze. We hebben een ontstoppingsdienst die u snel verder helpt. We gebruiken moderne apparaten en zijn in te huren bij particulieren, bedrijven, woningcorporaties en VVE’s.

Almere rioolcamera

Rioolservice in Almere voor herstelwerkzaamheden

Onze werknemers zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontstoppen van het riool, maar ook in het herstellen van de riolering. Er kunnen verzakkingen optreden, er kan wortel ingroei zijn of het riool is aan het slijten, wij kunnen goed onderhoud uitvoeren. riool reinigingsdienst de Vos gebruikt diverse technieken om breuken of putten op te sporen. Zo gebruiken we camera- inspectie en een riooldetector, die we regelmatig inzetten. Zo kunnen we relatief makkelijk het probleem opsporen en verder aan de slag.

Camera-inspectie in de riolering in uw huis in en om Almere

Deze camera-inspectie is een goede manier om het riool te inspecteren en het rioolprobleem te lokaliseren. Hebt u in uw huis in Almere ook problemen met uw riolering? Dan kunnen wij bij u met speciale kleurencamera’s opnames maken in het riool, zodat we de binnenkant goed kunnen bekijken. Zo kunnen we een oplossing voor uw ongemakken vinden zonder dat we veel graafwerk hoeven te verrichten.

Kortom: voor herstelwerkzaamheden, verstoppingen of andere vragen op het gebied van de riolering kunt u bij ons terecht. Neem snel vrijblijvend contact op.

Call Now Button